Todaso

Total Data Solutions

Kommunikation och data får människor att mötas, sprida budskap och knyta kontakter. Vi på Todaso erbjuder er vår kunskap och långa erfarenhet inom data och kommunikation. Todaso levererar nya och effektiva lösningar varje dag. Välkommen till Todaso!

Vi har kunnig personal som kan hjälpa dig med i princip allt som rör systemintegration, administration och drift. Söker du en totalleverantör så har du kommit rätt.

Skräddarsydda lösningar

Vår idé är enkel. Vi tittar och lyssnar noga på dig eller ditt företag. Vilka är ni och vad behöver ni - nu och i framtiden?

Därefter skräddarsyr vi en lösning just för er. Oavsett om ni är ett litet eller stort företag så är behovet av en fungerande lösning lika viktig. Då vi samarbetar med marknadsledande hårdvaru-, mjukvaru- och systemleverantörer kan vi alltid erbjuda de bästa tekniska helhetslösningarna för de flesta användningsområdena inom IT.

Vänd dig till TODASO så hittar du rätt, vad du än letar efter.

RUTAVDRAG

Nu utför vi RUT arbeten till privatpersoner, 50 procent av arbetskostnaden upp till 50000 kr för personer över 65 och upp till 25000 kr för personer under 65 år.

                                                                                                              

Arbete med installation, reparation och underhåll av:

 

  • Data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smarttelefoner och spelkonsoler.
  • Kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare.
  • Dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning.

Enklare rådgivning, och handledning som ges i samband med ovanstående arbete.

Kontakta oss för mer information

Har du problem med din tekniska utrustning? Vi erbjuder installation, felsökning och service på datorer och kring- utrustning för privatpersoner, antingen inne hos oss eller på plats hos kunden.


maila oss på info@todaso.se

eller ring oss på 011-130095

för att boka service.


Läs mer >>